pranvera-nyc-IMG_3640

Tre Fustanet Pranverore të New Yorkut – 2

Një zonjushë tjetër shëtitet nga qeni i saj, dhe me çdo hap që këmbët e saja marrin, muskujt e këmbëve i shtrëngohen, ndërsa ajo mundohet të kuvendojë me qenin, dhe të diskutojë filozofi, dhe t’ja spjegoj atij në mënyrë elokuente se si nuk është gjë e kulturuar t’i afrohet njerëzve aq afër kur ata janë të ulur në bangat e parkut, dhe se si është e rëndësishme që nevoja të mos bëhet në mes të parkut ku të gjithë njerëzit do të mund t’a shikojnë ndësa ajo përkulet për t’ja mbledhur atij kakën me qeskë.