pf-logo

Partia e Fortë vazhdimisht në forcim e sipër

KQZ (Komisioni Qendrorë Zgjedhorë) i Republikës së Kosovës e ka çertifikuar një subjekt të ri politik, të quajtur “Partia e Fortë”. Ndryshe prej spektrit të gjerë të partive në Kosovë, Partia e Fortë (PF) si pikë kryesore të misionit të saj e ka sjelljen e ndryshimeve përmes satirës dhe humorit.