Lexime: Eksperimenti “Kufoma Elegante”

Ju paraqesim leximin nga ushtrimi experimental “kufoma elegante” (exquisite corpse); teknikë e përdorur nga surrealistët, ku çdo autorë ndërton mbi krijimet e paraardhësve.

Fragmenti im është vetëm njeri nga 15 sosh, dhe përqëndrohet në përshkrimin e një dite tetori në lagjen Bazhdaranë të Prizrenit, afër pazarit të druve.

Lexuar në New York City më 12 Dhjetor, 2014 gjatë The New School Reading Series.

Shpërndani këtë shkrim me:

    Leave a Reply

    Your email address will not be published. Required fields are marked *

    You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>